Open brief

open brief

Open Brief Spirituele Leiders

Beweging van liefde en vrede
Wij hebben een open brief gestuurd naar vele spirituele leiders (Watson top 100) voor de gezamenlijke organisatie van een beweging voor liefde en vrede. Mensen kunnen zich inzetten door gebed, meditatie en uitingen van liefde naar elkaar en een ieder die dat nodig heeft. Het doel is een beweging van zoveel liefde te creëren en te manifesteren dat dit een blijvende impact op de wereld heeft.

Zowel gelovigen als niet-gelovigen richten ze op liefdevolle samenwerking door op hun eigen manier in een betere wereld te geloven en daar actief aan te werken, zonder elkaar te willen bekeren en in eindeloze discussies te verzanden. Wij geloven dat een ieder ademsruimte moet hebben om zich op zijn pad spiritueel te ontwikkelen.

Een beweging van liefde en vrede zal enorm veel energie los brengen, het geheel is veel meer dan de som der delen, zeker op globaal niveau. Wij zijn er van overtuigd dat het tot grote veranderingen kan leiden en misschien zelfs tot een tipping point en een kritische massa om de problemen in de wereld snel te verbeteren.

Vier organisaties die op dit moment goed aansluiten bij dit initiatief zijn:

1.Global Hearts Coherence Initiative

Het Global Coherence Initiative is een grote internationale inspanning die erop gericht is het hart van de mensheid te activeren en vrede, harmonie en een verschuiving in het mondiale bewustzijn te bevorderen. GCI voert baanbrekend onderzoek naar de interconnectie tussen de mensheid en de magnetische velden en de energieke systemen van de aarde.

Voor een video over GCI klik op deze  link.

2.Unify.org World Peace through inner Peace:

Zet zich in op periodiek dagen van meditatie voor wereldvrede.

3.The Shift Network

‘Wij noemen onszelf het Shift Network omdat het miljoenen verbonden, geactiveerde, geïnspireerde burgers zal vergen om de mogelijke veranderingen  te maken. Een netwerk van geïnspireerde harten, geinspireerde gedachten en toegewijde zielen.’

4. We.net

‘De WE Campagne van  We, The World verenigd en vergroot de inspanningen van mensen, organisaties en globale bewegingen die voor het algemeen belang werken.’