Mapping

TransforMap.co

TransforMap werkt naar een online platform om de talloze alternatieven voor het dominante economische denken op een enkel (map) systeem te visualiseren. Het geeft iedereen de mogelijkheid geven om initiatieven, gemeenschappen, projecten, zelfbestuur, democratisch georganiseerde bedrijven en andere instellingen op de map te zetten die zich inzetten voor de behoeften van de mensen, het gemeenschappelijk goed dienen en / of bijdragen aan een duurzame leefwijze.

CommunityHealthMaps
De meeste gemeenten, provincies en staten hebben een soort GIS-gegevensportaal (geografisch portaal). Dit zijn sites waar publiek beschikbare kaartgegevens kunnen worden gedownload en die het best passen worden gevonden bij een internetzoeker. Dat zijn er te veel om te vermelden. De lijst op deze website is echter een goed uitgangspunt voor veelgebruikte nationale GIS datasets.

Sharensave.com.au
Green Industries SA is het agentschap dat het Share N Save project beheert. Deze website zoekt mensen met idee├źn over het uitbreiden en aanpassen van de Share N Save map en de software. Momenteel werken wij samen met The Urban Engagement Team bij Natural Resources Adelaide en Mt Lofty Ranges om activa en middelen voor hun stakeholders te plannen. Neem contact met ons op als u ge├»nteresseerd bent of als u meer informatie wilt.

 

mapping

TransitionArchitecture.net
Ons boek / open voorstel geeft u een gedetailleerde inleiding en overzicht van de complexe realiteit van overgang (transition), omdat wij sterk geloven dat invloedrijke tools alle redenen voor alle ontwerpaspecten moeten uitleggen op een manier die toegankelijk is voor iedereen.
Als het voorgestelde ontwerp is gebouwd, hoeft u niet te informeren over het grote beeld van de overgang en al zijn complexe details, u leert het terwijl u de waarde gebruikt, verbindt en waardeert. Dat is het impliciete ontwerpdoel.